Partneri

PartneriALFA NUR Tuzla, u saradnji sa partnerskim firmama Fering Fit (Hrvatska) i Filtec (Slovenija) je  mogućnosti ponuditi kompletan proizvodni program firme PARKER  Domnick Hunter. Obzirom da se radi o jako opširnoj paleti proizvoda,  na našoj zvaničnoj web stranici smo ih  sortirali i grupisali po najvažnijim oblastima.

U cilju širenja  opsega  djelovanja i naše prodajne palete proizvoda,   u septembru 2013. godine  smo  potpisali pratnesrki sporazum sa   gore pomenutim firmama, trenutno jedinim  u regiji koje se bave  specijalističkim filterskim tehnologijama, a naročito  kondicioniranjem komprimiranog zraka i testiranjem njegove kvalitete u skladu sa ISO standardima.

Ove firme su ovlašteni  zastupnici i distributeri za kompaniju PARKER HANNIFIN za regiju Jugoistočne Evrope, a ALFA NUR je,   u saradnji s njima,   u mogućnosti ponuditi  apsolutno sve iz  spektra proizvoda ove, na svjetskom nivou,  respektabilne kompanije. To se posebno odnosi na  filtraciju, pneumatiku, hidrauliku, industrijska crijeva  i neke  druge proizvode.

U  periodu saradnje sa  partnerskim firmama iz Hrvatske i Slovenije,  za program firme  PARKER DOMNICK HUNTER,  realizirali smo nekoliko  projekata koji su se odnosili na:

  • Isporuku i puštanje u rad kompresora
  • Isporuku filter svijeća
  • Isporuka industrijskih crijeva
  • Isporuka pneumatike

Ukoliko imate potrebu za nekim od naših proizvoda iz palete PARKER-a ili  bilo kojih drugih usluga iz ove oblasti, izuzetno nam je zadovoljstvo  da nas kontaktirate kako bi  pružili maksimalnu podršku  Vašoj firmi   i Vašem  proizvodnom procesu

Untitled-6