Savjeti o LED-u

 ALFA – NUR Tuzla  potencijalnim partnerima i klijentima pruža  besplatnu podršku vezanu za LED učinkovitost a  koja se može ogledati u:

  • Pružanja savjeta
  • Prenošenju znanja stećenih  u mnogobrojnim  projektima koje smo uspješno realizirali
  • Podršci u optimizaciji svjetlosti
  • Fotometrijskim proračunima za sve naše LED proizvode
  • Izračunima ušteda kao i povratu potencijalnih investicija

Ukoliko  imate poslovne objekte,, proizvodne ili prodajne hale, benzinske pumpe, rasvjetu u krugu preduzeća  ili slične poslovne aktivnosti,  naše je  zadovoljstvo da nam se javite i da provjerenom metodologijom dobijemo egzaktne podatke o mogućnostima i uštedama (uštede koje se mjere u kwh ili u novcu) koje bi mogli postići zamjenom tradicionalnih   rasvjetnih tijela sa LED rasvjetom. Pri tome, nemate nikakvu obavezu prema nama.

Želite saznati koliko bi uštedjeli  zamjenom postojeće rasvjete sa LED rasvjetom u vašoj općini ili kompaniji?  Prvi korak da saznate koliko bi  uštedjeli možete napraviti   tako da preuzmete i popunite obrasce koji se nalaze ispod i dostavite ih na neku od naših e-mail adresa.

Nakon toga Vam,  bez bilo kakve naknade,  možemo poslati fotometrijski proračun i kalkulaciju ušteda i opravdanosti Vaše investicije.

Također, ukoliko nas pozovete,  možemo organizovati sastanak na kojem bi dodatno mogli konkretizovati kalkulacije i proračune.

Stojimo Vam na raspolaganju- Iskoristite puni potencijal energije

Molimo vas da preuzmete obrasce za kalkulacije i procjene

obrazac

Obrazac rasvjeta

obrazac

Obrazac javna rasvjeta

Untitled-6