Savjeti

savjeti_nurALFA-NUR  Co d.o.o Tuzla želi i nastoji svim klijentima i poslovnim partnerima  pružiti potrebne informacije, savjete i podršku u izradi projekata energetske efikasnosti  u aspektu adekvatnijeg i efikasnijeg korištenja energije uz upotrebu LED rasvjete različitih namjena  i za različite potrebe.

Također, savjete i podršku klijentima i patnerima pružamo i u segmentu naše ponude programa  firme Parker Domnick Hunter. Kontaktirajte nas i savjetovat ćemo vas  o nabavci, korištenju i prednostima upotrebe široke palete uređaja ove firme kao što su: filteri i uređaji za obradu komprimiranog zraka, pneumatika, hidraulika, industrijska crijeva, kompresori i generatori azota.

Ukoliko imate početnu ideju ili Vam treba dodatni stimulans u razvijanju ideje vezane za efikasno korištenje energije, za  estetsku funkciju moderne i svrsishodne LED rasvjete, potrebne su vam kalkulacije i proračuni ili bilo što drugo,  na pravoj ste adresi.

Kontaktirajte nas, na Vaše i naše zadovoljstvo,  i saznajte sve što vam je potrebno za bezbrižno i efikasno provođenje Vaših zamisli i ideja.

 Odgovore na konkretna pitanja nastojat ćemo Vam pružiti  u najkraćem mogućem roku.

Pored pomenutih kontakt telefona, možete koristiti i dole integrisanu kontakt formu. Kako god odlučite da nas kontaktirate, naše je zadovoljstvo i obaveza da pružimo konkretne savjete i podršku Vašim projektima i idejama.

Untitled-6